Орао је ЗГРАБИО АЈКУЛУ из океана и прелетао плажу: Интернетом кружи НЕВЕРОВАТАН СНИМАК (ВИДЕО)

Новости онлајн

петак, 03. 07. 2020. у 16:19

Орао је ЗГРАБИО АЈКУЛУ из океана и прелетао плажу: Интернетом кружи НЕВЕРОВАТАН СНИМАК (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Снимак се невероватном брзином проширио друштвеним мрежама, а на њему се види грабљивица која се спустила до површине воде и као од шале канџама зграбила ајкулу
КУПАЧИ на једној од плажа у Јужној Каролини остали су у неверици када су видели најпре орла који из океана нешто зграбио, а потом кад су схватили да је реч о ајкули.

На срећу једна жена је успела и камером да ухвати овај несвакидашњи догађај.

Снимак се невероватном брзином проширио друштвеним мрежама, а на њему се грабљивица која се спустила до површине воде и као од шале канџама зграбила ајкулу.

Ауторка овог невероватног снимка наводи да је ајкула била велика око два метра и да је орао без икаквих проблема летео заједно са њом, као да је реч о "златној рибици". Она је овај призор ухватила са терасе свог стана који је на 17.спрату зграде у Тенесију.

Након објављивања снимка настала је права расправа у коментарима и многи од су се питали о којој је птици реч, као и да ли је плен заиста ајкула. Један од најзанимљивијих одговора био је да је заправо слетео птеродактил - летећи диносаурус и отео ајкулу.(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Triceps

03.07.2020. 16:42

Nameri se junak na junaka. Planinski Orao moze u rasponu krila da dosegne pomenutu veličinu i da se razvije u snažnu pticu koja moze i ovcu ili divikozu da podigne u gnezdo s mladima. Orlovskim okom, ova ptica koja se očito hrani ribom, zapanjujuće je dobro proračunala iz visine da se može uhvatiti u koštac i sa ovako velikom ribom grabljivicom. Sto bi se desilo da je, daleko bilo, ispusti u nečiji bazen?

Миле Танасковић

03.07.2020. 18:54

Да ли је могуће да ико, коме је интилегенција већа од Златне рибице, верује да птица од 20 - 30 кг може да носи "рибу" од 200 - 300 кг...

Груја

03.07.2020. 20:46

Зашто не објављујете коментаре?????? МА каква ајкула из авиона се види да је ТУНА!!!!!!!!