Баш га хоће срећа: Американац два пута за три године добио милионе на лутрији

Танјуг

субота, 27. 06. 2020. у 23:07

Баш га хоће срећа: Американац два пута за три године добио милионе на лутрији

Twitter Michigan Lottery@MILottery

Американцу Марку Кларку двапут је за руком пошло оно што већини људи не успева ниједном у животу, будући да је на "греб греб" лутрији у два наврата добио по четири милиона долара

Американцу Марку Кларку двапут је за руком пошло оно што већини људи не успева ниједном у животу, будући да је на "греб греб" лутрији у два наврата добио по четири милиона долара.

Први пут је до добитка дошао пре три године, када је, испоручујући гориво на једну бензинску пумпу, купио срећку инстант лутрије, састругао бар код и угледао упутство које је гласило: "Обратите се службенику".

Како је и предвиђено, службеник је потом са срећке састругао остатак премаза, а затим, са шокираним изразом на лицу, рекао: "Марк, управо сте освојили четири милиона долара".

Како наводи ЦНН, Марк је сео у свој камион и вратио га у фирму у којој је био запослен, и потом отишао до куће својих родитеља да им саопшти лепе вести, да би се недуго затим пензионисао.

Међутим, овог месеца је још једном купио срећку "греб-греб" лутрије државе Мичиген, и поново добио исту суму.

Он каже да је за стругање употребио новчић који му је пре десетак година дао његов сада покојни отац, као и да се због тога можда радило о срећном новчићу који му је помогао да још једном дође до добитка.

Педесетогодишњи Кларк истиче да не планира никакве промене у свом животу, и да ће и даље живети мирним пензионерским животом и бавити се омиљеним хобијем - пецањем, наводи ЦНН.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Jo pariz

29.06.2020. 19:44

To je njihov covek od toga on dobije postotak a resto da njima.TAKO SE RADI I U SRB.NAMESTALJKA.