Тужи девојку јер је добио херпес када ју је ПОЉУБИО

Novosti Online

четвртак, 25. 06. 2020. у 23:29

Тужи девојку јер је добио херпес када ју је ПОЉУБИО

Free image Pixabay

Четрдесетпетогодишњи Енглез тужио девојку с којом је изашао на састанак јер је одбила да га обавести да је прехлађена и тако га свесно заразила вирусом херпеса кад ју је пољубио
Четрдесетпетогодишњи Енглез Мартин Ешли Конвеј, тужио је девојку с којом је изашао на састанак јер је одбила да га обавести да је прехлађена и тако га свесно заразила вирусом херпеса кад ју је пољубио.

Мартин Ешли Конвеј, из Лондона тврди да је био трауматизован након романтичног састанка на који је отишао прошле године. Након што је на сајту Меетуп упознао жену коју је познавао као Јованна Ловелаце, Цонwаy тврди да су отишли на романтични састанак, те недуго затим они су се пољубили

Уместо да то буде да буде добар знак за многе друге добре ствари, пољубац се показао као почетак ноц́не море за инструктора фитнеса Мартина.

Неколико дана након састанка, Мартин је почео да развија симптоме налик грипу и инфекције (чирева) на устима, што је јело чинило тешким и болним. Након упуц́ивања у болницу, њему је дијагностификован "herpes simpleks virus".

Неколико дана након првотне дијагнозе, Цонwаy је доживеонапад панике након што је видео да се развија више чирева од једног на устима, упркос томе што је узимао прописане лекове. Како он тврди то га је стање натерало да падне у депресију због које је морао да издржи неколико недеља да ненапуштања свог дома

Мартин тврди да је добијање вируса херпес симплекса трауматизирало његово искуство на више начина. Стигма и бол због самога вируса имали су озбиљне психолошке последице на њега као особу плус што је условило да није могао возити бицикл, јер се бринуо да зној и стрес могу изазвати проширење инфекције .

Чак је споменуо да га је вирус оставио рањивим на "ретко, али разорно“ стање које се назива спорадични енцефалитис. 45-годишњи мушкарац је на крају одлучио да тужи девојку са састанка за огромних 136.328 фунти. ( или око 150.000 евра!)

"Био сам узнемирен, љут и врло збуњен. Желео сам правду и тада сам одлучио да желим да поднесем правни поступак против девојке због болести коју ми је задала “, рекао је Мартин Асхлеy Цонwаy,."Као носитељ херпеса (херпетик), девојка је имала морално-етичку и законску дужност да ме упозори на ризике којима ц́у бити изложен, сматрајуц́и да је заразна природа херпеса. На крају нисам био обавештен уопште о томе".

Прочитајте још: Да ли је икада снимљен гори ПОЉУБАЦ? Цела дворана се питала има ли краја АГОНИЈИ (ВИДЕО)

Овај огормни износ који тражи као компензацију укључује више од 100.000 фунти за терапије на које ће ићи до 79. године као и приход који је изгубио због болести, али и осигурање за случај будућих избијања херпеса.

За сада нема детаља о судском поступку осим да ће судски процес започети крајем године а који је предат пред суд у фебруару месецу ове године.

(zanimljivostidana.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)