После ОВОГА више НИКАДА нећете јести ЈАГОДЕ: Потопите их у СЛАНУ воду и сазнаћете зашто

Магазин Новости

субота, 06. 06. 2020. у 15:30

После ОВОГА више НИКАДА нећете јести ЈАГОДЕ: Потопите их у СЛАНУ воду и сазнаћете зашто

Фото: Despositphotos

На друштвеној мрежи Тик Ток недавно су се појавили снимци у којима су поједини корисници поделили видео у којем се види да се у јагодама крију црви

Јагоде са шлагом, шећером, у колачима, тортама... Волимо их и једемо на све начине. Пре сваког јела ово црвено воће оперемо под млазом хладне воде и сматрамо да смо их очистили. Међутим, на друштвеној мрежи Тик Ток недавно су се појавили снимци у којима су поједини корисници поделили видео у којем се види да се у јагодама крију црви!

Прочитајте још: Досада може да буде и ДОБРА, све зависи ОД ВАС

Тик ток је познат по леглу информација о стварима које нисмо никада желели да знамо. Ово је још један пример. Наиме, поједини корисници су се досетили да убаце јагоде у воду пуну соли и да је кувају пола сата. Када су извадили јагоде после 30 минута имали су шта и да покажу.


Целу вест можете да прочитате на порталу Магазин Новости

Коментари (2)

Рашо

06.06.2020. 15:48

Баш смо се изненадили! Ко има мозак зна да црва и црвића има у многим живим организмима, поједемо и попијемо гомилу тзв. прљавштине. Тако је било одувек и другачије и не може да буде. Такође, милиони различитих живих организама живе и у нама, и на нама и то је нормално стање у природи! Покушајте да једете и пијете стерилну текућину и храну па ћете умрети за мање од годину дана!

Slavoljub

06.06.2020. 16:07

Pisete budalastine. Unosite paniku i glupost u narod. Pri tome ne snosite nikakve posledice. A trebalo bi.