Дане у изолацији свако подноси на различит начин, међутим студенткиња из Ужица, Нађа Ђоковић (26) свој дан описала је у стиху и то уз чувену Моцартову композицију. Њен видео одушевио је бројне грађане, јер га је за само један дан видело близу 800 хиљада људи.


- Прво сам написала текст, који је буквално описао мој дан. Потпуно је аутобиографски, јер ванредна ситуација све нас упутила је на скроз другачији начин живота. Покушала сам да поновим текст уз Моцарта и успело ми је тек из трећег пута, то је овај снимак који је на фејсбуку, сваки остали пут који сам покушала да поновим, нисам успела - каже Нађа за РИНУ.

Ова студенткиња Педагошког факултета у Ужицу, већ неколико пута се опробала у препевавању туђих песама, али ипак бриљирала је управо кад је сама написала стихове и то оне најискреније, са којима се може поистоветити већина њених вршњакиња у ово доба ванредног стања у Србији.

- Породица и пријатељи су одушевљени песмом, и сви знају да сам то у потпуности ја. Међутим, добила сам много похвалних коментара и од људи које уопште не познајем, тако да је поента очигледно погођена - каже кроз осмех Нађа која иако ће кад заврши факултет бити учитељица, додаје да је права уметничка душа.

Ова Ужичанка до сада је издала три збирке поезије и прозе, компоновала је и написала речи за нову химну свог факултета. Свира клавир и пева, а компоновала је и песму коју је отпевала њена мајка, позната ужичка глумица Биљана Прокић.