За њих пандемија не постоји: Четири жене и два мушкарца прекинути у оргијама у једном борделу док је трајао полицијски час у Мадриду

Novosti Online

четвртак, 26. 03. 2020. у 18:03

За њих пандемија не постоји: Четири жене и два мушкарца прекинути у оргијама у једном борделу док је трајао полицијски час у Мадриду

Depositphotos

Шпанска полиција пронашла је шест особа које су наводно имале оргију у борделу у Мадриду током полицијског часа због корона вируса
Шпанска полиција пронашла је шест особа које су наводно имале оргију у борделу у Мадриду током полицијског часа због корона вируса.

Полиција у главном граду Шпаније потврдила је да су у стану пронашли шест особа док су организовали оргије у једном борделу.

Према локалним медијима, неколико комшија у згради позвало је полицију да се жале због људи који улазе и излазе из стана и пуштају гласну музику.

Извештаји кажу да је полиција ушла у стан у суботу и пронашла четири жене и два мушкарца који су били голи у спаваћој соби. Локалне власти су такође пронашли алкохолна пића свуда по поду.

Полиција наводно сумња да кућа функционише као бордел јер је само једна од жена била регистрована као станарка у кући. Извештаји тврде да су локалне власти поднеле пријаву против станара због кршења прописа.

Осталих пет гостију пријављено је и због кршења карантина коју је прогласила национална влада како би зауставила ширење КОВИД-19.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

tim

29.03.2020. 00:04

Dali mozete poslati broj telefona od tih zena???? Mogu biti u karantinu kod mene..!@!!