МАРК КЈУБАН, предузетник је и инвеститор чије се богатство процењује на око 4,3 милијарде долара, а сад је за Бизнис Инсајдер открио које савете сматра најбољим које је добио у животу.


Реч је о две веома једноставне реченице: "Данас си најмлађи што ћеш икад бити. Живи тако."


"Тај савет сам добио од оца. Поента је била да почињемо мислити да смо стари како досежемо већи број година. Тада се осврнемо уназад и схватимо колико смо заправо били млади, а да нисмо искусили ствари које смо желели јер смо мислили да смо стари", објаснио је Кјубан.


Дакле, урадите све оно што желите. Немојте никад допустити да морате изговорити реченицу: "Ех, да сам барем..." Можда звучи отрцано, али жаљење за нечим је увек теже од тога да покушате, па макар и не успели.


Иначе, Марк Кјубан широј јавности је познат као власник клуба Далас Маверикс, а једном приликом је изјавио да се рецепт за побољшање НБА лиге крије у нашој регији, тачније у Словенији.

"Да ми наше клинце у што ранијем узрасту пошаљемо у Словенију да се образују, НБА лига би била хиљаду пута боље место. Словенци само уче како играти кошарку, док наши овде само уче о закуцавању и изради популарних видеа за Јутјуб", рекао је Кјубан 2018. године кад су га упитали за мишљење о словенској НБА звезди Луки Дончићу.

(index.hr)