Пејџ из САД-а признала је да се свако јутро буди с поремећајем који је стручно назван парафилијски инфантилизам. Овај поремећај тера људе попут ње на необичан фетиш - жељу да живе попут бебе. Причу о 25-годишњој беби објавио је "Daily mail".

Она се свако јутро буди у колевци, сама себи мења пелене на које месечно потроши и до 300 долара. Игра се с играчкама, пије млеко из бочице, сиса палац, а чак има и дуду и звечку.

Пејџ је покренула Yоу Тубе канал како би документовала свој необичан живот. Она има 425 плаћених претплатника који јој финансијски помажу да купи све оно што јој је потребно да задовољи своје бизарне тежње. Циљ јој је помоћи људима као што је она и каже како жели победити срамоту који осећају сви они који болују од парафилијског инфантилизма.

Овим животом отворено је почела живети од маја 2018. године, а данас се као беба понаша чак и у јавности. Да је другачија, осећала је цео живот, а већ је с 18 година почела истраживати свој поремећај па је сазнала да постоји читава заједница људи који се боре с истим поремећајем.

- Одувек сам сакупљала играчке и имала детињасти смисао за хумор па су ме породица и пријатељи прихватили. Ако се понашаш као да није реч о великој ствари, људи неће толико обраћати пажњу - признала је она, али је истакла како се у јавности ипак често сусреће с осуђујућим погледима.

- Пуно људи ме пита за коефицијент интелигенције. Питају се зашто би одрасла особа хтела овако да живи. Не обазирем се на то, није вредно одговора. Никога не терам да живи исто као ја - закључила је Пејџ.