ФОТОГРАФИЈЕ мајке и ћерке постале су хит на друштвеним мрежама јер многи не могу да верују да је између њих разлика 24 године.

Џолин Диаз (43) и њена 19-годишња кћи Меилани Паркс из северне Калифорније блиске су попут најбољих пријатељица. Самохрана мајка сад је открила да за младалачки изглед може захвалити свом "чистом" животном стилу, преноси „Дејли Мејл”.

Прочитајте још: Она јесте ватрогасац, али су јој фотографије превише вруће: Девојка тврди да су је отпустили због Инстаграма (ФОТО)

"Увек сам живела здраво и активно. Ретко пијем алкохол, доста се одмарам и једем балансирано", каже младолика мајка. Додаје како је свој „бјути режим“ фокусирала на негу коже и верује да је овакав изглед задржала и у 40-им годинама јер се рано почела да брине о својој кожи, већ око 12. године.

Исту рутину од 12. године следи и њена кћи. Но Џолин верује и да је њен опуштен став кључ младоликог сјаја.

- Доста сам прагматична и покушавам да не бринем превише о прошлости или антиципирати бриге у будућности – каже мајка.Џолин и њен партнер пријатељски су се растали пре 13 година, али породица се и даље слаже и редовно се заједно одмарају.

Успркос младалачком изгледу, Џолин не одлази у клубове са ћерком. "Меилани и ја никад нисмо биле у клубу или на журци заједно. И не предвиђам да ћемо то радити у скорој будућности." Додала је да ових дана радије остане код куће уз шољицу чаја и добар филм.Након што су открили да су Џолин и Меилани мајка и ћерка, многи су изразили неверицу на друштвеним мрежама. "Јеси ли збиља мајка?", "јесте ли ви близнакиње?" само су неке од реакција на њихове фотографије.


(index.hr)