Девојка која је наручила хаљину преко интернета није знала да ли да плаче или се смеје, кад ју је добила.


Продавачица Кортни Хендерсон тражила је нови оутфит за рођенданску вечеру и пронашла смарагдну шљокичасту хаљину за 65 фунти из онлине трговине Dressmmezee.


Кортни из Њукасла фотографију у хаљини коју је добила објавила је на Твитеру, уз фотографију хаљине коју је наручила, а њена објава постала је вирална.

"Немој куповати одећу онлине - лекција", једна је од реакција, а након бројних критика на рачун хаљине, огласио се и продавач.

"Наша '
Ex Lovers' хаљина континуирано је била једна од најпродаванијих откада је додата на веб страницу прошле године", рекли су из фирме.

"Ако погледате фотографије на којима смо означени на Инстаграму, можете видети да имамо пуно задовољних муштерија које су срећне с истом хаљином."


"Можемо се само извинити јер хаљина није била подобна за муштерију. Иначе, нудимо и графикон величине како бисмо осигурали да будемо што прецизнији."

Додали су како на њиховим страницама пише да се предмети могу вратити у року од 14 дана. Напоменули су како није то једини случај кад хаљина некоме не паше, али ретко кад привуче толико пажње. Као знак добре воље, сајт нуди Кортни, уз повраћај, 25 посто попуста на следећу куповину.

(index.hr)