Због оног што је планирао да уради, младожења забранио брату да му дође на свадбу

Новости онлине

31. 01. 2020. у 12:51

Због оног што је планирао да уради, младожења забранио брату да му дође на свадбу

Depositphotos

Mладожења из САД-а пожалио се на свог брата који га је, како он сматра, хтeо засенити на његов велики дан

АНОНИМНИ младожења из САД-а на Редиту се пожалио на свог брата који га је, како он сматра, хтeо засенити на његов велики дан.


Објаснио је да му је брат послао фотографију вереничког прстена, па најавио: "Вероватно ћу је запросити на твом венчању!"

Додао је да мисли да је то добра идеја јер ће тамо бити читава породица. Младожења му је објаснио да то не одобрава, али брат је наставио да инсистира. "Замолио сам га да не понесе вереничкип рстен, а он је рекао да ће га понети 'за сваки случај'", написао је.

Младожења каже да је био шокиран, јерје мислио да је општепознато да се такве ствари не раде на туђим венчањима. Братова намера толико га је пренеразила да је одмах звао салу и тражио да скину име његовог брата са списка гостију. Са списка је скинуо и братову девојку.


Екипа на Редиту стала је на његову страну. "Како људи не разумеју да се то не ради на туђим венчањима?", "Ако се предомислиш око тога сме ли доћи на венчање, обавезно реци запосленицима сале да му ни у ком случају не дају микрофон", "Брат ти је јако себичан", коментирсали су.

(index.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације