Како бисте реаговали да сазнате да вас муж вара? Претпостављамо да бисте износили сав његов прљав веш на друштвеним мрежама или бисте буквално избацили сав његов веш на улицу уклањајући сваки комад који вас подсећа на њега, пише Mirror.

А можда бисте могли да урадите нешто мало креативније, као што је урадила Соња Бартон.

Ова жена има 47 година и мајка је троје деце, а када је сазнала да је муж вара, одлучила је да искористи његову колекцију плоча како би уредила свој под у кухињи.

Прочитајте још: Селфи једне маме постао хит на интернету: Присуствовао је женином порођају, а онда се десило ово (ФОТО)

Соња живи у овој кући 13 година, али након што се раставила од партнера, осећала је потребу да овом месту да мало освежење.

Почела је од кухиње која је некада била сва у једној боји, а сада је освежена бојама попут пинк и љубичасте.

А осим нове боје зидова и кухињских делова, просторија је добила и нови под. Наиме, он је направљен од 5.000 минијатурних цветића, дугмића у боји, новчића и, наравно, разнобојних музичких плоча њеног бившег мужа.

- Хтела сам да уградим плоче у под још кад смо се уселили, али мом мужу се није допадала та идеја. Убрзо након што смо се раздвојили, одлучила сам да урадим то. Забавља ме, тера ме да почнем да се смејем сваког дана када уђем у кухињу и видим плоче – објашњава Соња.

Бартонова описује своју нову кухињу, која је коштала око 2.500 фунти, као “дело љубави” и каже да је на њему радила током ноћи и викендима скоро годину дана, чак и ако су њену пријатељи мислили да је то сулудо.

- Ја сам направила сва врата и фиоке. Волим живописне боје и одлучила сам се да обојим кухињу тако. Провела сам године тражећи плочице које би ми се свиделе и нисам могла да их нађем. На крају сам купила обичне беле и декупажирала их – прича даље Соња.

Она је истакла још и то да улазак у ову просторију измами осмех на њено лице без обзира на то како се осећа.

(telegraf.rs)