Видео да га снима камера док љуби љубавницу, ИЗРАЗ ЛИЦА говори све: Велики малер и ТУЖНА ИСПОВЕСТ неверног партнера (ВИДЕО)

Novosti Online

22. 01. 2020. у 10:50

Видео да га снима камера док љуби љубавницу, ИЗРАЗ ЛИЦА говори све: Велики малер и ТУЖНА ИСПОВЕСТ неверног партнера (ВИДЕО)

Фото: Twitter screenshot

Корисници друштвених мрежа одмах су се окомили на Еквадорца који се нашао у јако незгодној ситуацији

НЕВЕРОВАТАН малер задесио је Еквадорца Дејвија Андрадеа када је на фудбалску утакмицу повео љубавницу уместо девојке. Од свих људи на трибинама камера за пољупце ухватила је баш њих двоје, а смркнуто Дејвијево лице када схвати шта је урадио постало је хит на интернету.

Корисници друштвених мрежа одмах су се окомили на њега коментарима попут: “Види се како га страх полако обузима, тај ледени осећај који тече венама”.

Међутим, неверном партнеру уопште није било смешно и огласио се на Фејсбуку кривећи дупле стандарде пропаст своје везе.

Прочитајте још: После венчања из бајке, прва брачна ноћ из пакла: Било је одвратно, не знам како ћу даље

- Да је била жена уместо мене шта бисте урадили? Круже разни снимци неверних жена, али им се не подсмевате као мени. Надам се да никада нећете бити у мојој позицији – рекао је Дејви.

Иако су неки од коментатора истакли да његова девојка можда није ни видела снимак, испоставило се да итекако јесте и да је њихова веза пропала због тога.

Прочитајте још: Да ли је икада снимљен гори ПОЉУБАЦ? Цела дворана се питала има ли краја АГОНИЈИ (ВИДЕО)

- Већ сте ми уништили везу, шта још хоћете? Надам се да нећете имати користи од овога јер сте једино повредили божијег сина – позвао се на религију неверни мушкарац.

После целе дискусије и даље није јасно да ли је пар био у браку или не. Дејви је покушао преко Инстаграма да моли за опроштај, правдајући се да је збуњен, али је убрзо одустао.

Снимак је постао толико виралан да је чак и бенд “Никлбек” на Твитеру похвалио коментар једног корисника који је написао “кад пољубиш женску са стране и схватиш да ти је брак готов јер си те снима камера”.

(metro.co.uk)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације