НЕВЕРОВАТАН малер задесио је Еквадорца Дејвија Андрадеа када је на фудбалску утакмицу повео љубавницу уместо девојке. Од свих људи на трибинама камера за пољупце ухватила је баш њих двоје, а смркнуто Дејвијево лице када схвати шта је урадио постало је хит на интернету.

Корисници друштвених мрежа одмах су се окомили на њега коментарима попут: “Види се како га страх полако обузима, тај ледени осећај који тече венама”.

Међутим, неверном партнеру уопште није било смешно и огласио се на Фејсбуку кривећи дупле стандарде пропаст своје везе.

Прочитајте још: После венчања из бајке, прва брачна ноћ из пакла: Било је одвратно, не знам како ћу даље

- Да је била жена уместо мене шта бисте урадили? Круже разни снимци неверних жена, али им се не подсмевате као мени. Надам се да никада нећете бити у мојој позицији – рекао је Дејви.

Иако су неки од коментатора истакли да његова девојка можда није ни видела снимак, испоставило се да итекако јесте и да је њихова веза пропала због тога.

Прочитајте још: Да ли је икада снимљен гори ПОЉУБАЦ? Цела дворана се питала има ли краја АГОНИЈИ (ВИДЕО)

- Већ сте ми уништили везу, шта још хоћете? Надам се да нећете имати користи од овога јер сте једино повредили божијег сина – позвао се на религију неверни мушкарац.

После целе дискусије и даље није јасно да ли је пар био у браку или не. Дејви је покушао преко Инстаграма да моли за опроштај, правдајући се да је збуњен, али је убрзо одустао.

Снимак је постао толико виралан да је чак и бенд “Никлбек” на Твитеру похвалио коментар једног корисника који је написао “кад пољубиш женску са стране и схватиш да ти је брак готов јер си те снима камера”.

(metro.co.uk)