Лопови у паници саботирају један другог: Урнебесни снимак пљачке кружи интернетом (ВИДЕО)

Novosti Online

21. 01. 2020. у 08:49

Лопови у паници саботирају један другог: Урнебесни снимак пљачке кружи интернетом (ВИДЕО)

Фото: Twitter screenshot

На снимку се види како један пљачкаш покушава да побегне из радње, али је продавачица пре тога притисла дугме за закључавање врата
Интернетом кружи урнебесни снимак тројице пљачкаша који су још у априлу 2019. године опљачкали једну јувелирницу у северном Лондону.

Снимак је постао поновно актуалан будући да је један од пљачкаша, 32-годишњи Ендрју Елиот осуђен на седам година затвора јер је украо накит вредан 21.000 фунти. На снимку се види како један пљачкаш покушава да побегне из радње, али је продавачица пре тога притисла дугме за закључавање врата и потом побегла у тоалет где се закључала и позвала полицију. У том тренутку у радњу улазе и друга двојица пљачкаша, али како је активиран систем закључавања којим се врата изнутра не могу отворити, крадљивци не могу да изађу напоље.

Прочитајте још: Кријумчарио несвакидашњи ЛЕК на аеродрому: Када је полиција претресла пртљаг, затекла је СТРАВИЧАН призор (ФОТО)

Један се потом сетио да би требао да стисне дугме, па је то и учинио, а други је потом изашао напоље. Међутим, када је овај изашао није придржао врата својим колегама у злочину па су у трговини и даље остала закључана два пљачкаша.

Други је на исти начин изашао, али је направио исту грешку као и први, колеги који је остао унутра такође је затворио врата пред носом. Будући да сам себи није могао да отвори врата, почео је да лупа по њима да би му на крају неко од пролазника помогао да побегне... На крају је и тај мушкарац ухапшен па је сада осуђен на казну затвора.

(vecernji.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације