Све је изгледало као из бајке. Време је било савршено, храна је била укусна, а нико од званица се није превише напио и направио хаос. Идила је трајала од уласка у цркву до резања торте. Чак је и први плес прошао боље него на пробама.

Међутим, онда се догодио тај несрећни пропуст, који је млади оставила горак укус у устима. Ни дан данас не може да погледа фотографије са венчања. Јер оно што се тада догодило, променило јој је брачни живот, преноси британски "Сан".

Прочитајте још: Тинејџерка за месец дана заради 20.000 евра од ШЕСТ СПОНЗОРА: "Пружам ИЗВРСНО дружење"

Наиме, када је на ред стигла прва брачна ноћ, младенци су легли у кревет како би у загрљају уснули у сан. Но свеже печени супруг тада је своју жену назвао именом њене пријатељице. Магија је нестала, а од шока више нико није ни помислио на сан.

- Било је одвратно, ја не знам како сада даље - испричала је 26-годишња несрећница кроз сузе. Њен супруг је уверава да није било прељубе, али те речи и даље одзвањају у њеним мислима. Брачна саветница Дидра Сандерс казала је како је најбитније да се воле. Ако није у питању превара, ова незгода се може пребродити и опет ће постати блиски.

- Држите се за руке, љубите, будите присни - рекла је Сандерс која сматра да ће на тај начин млада опет моћи да буде интимна са својим партнером.

Време ће рећи своје.