Клои Хејмс има тек 18 година и за себе каже да је спонзоруша. Она студира психологију, а трикове примјењује и на мушкарцима који је финансирају, засипају дизајнерским торбама, парфемима, новцем. Она на то гледа као на пословни пројекат који јој омогућује да плаћа своје скупо школовање.

Осим што пуно учи, она посвећује и много времена мушкарцима који је финансирају, па скоро никад нема рупу у распореду. Наиме, Клои има чак 6 спонзора и врло детаљно разрађен однос и потраживања која од њих.

Сваки од спонзора "дужан" је да јој плаћа од 1.500 до 3.000 фунти , води је у шопинг, за посебне прилике јој поклања жељене поклоне, води је на вечере у врхунске ресторане и на одморе на далеке локације - попут Лас Вегаса или Азије.

Сваког спонзора виђа од 2 до 4 пута месечно.

- Током летњих празника одлучила сам да се бавим тиме, прво јер ми је био потребан новац и то ми се чинила као јако атрактивна опција - каже.

Описујући своје договоре с мушкарцима са којима се састаје на једној веб страници објаснила је.

- Обично тражим адекватну месечну накнаду како бих могла да финансирам свој животни стил. То варира од 1.500-3.000 фунти месечно по спонзору. Заузврат, пружам изврсно дружење и виђам сваког свог спонзора од два до четири пута месечно.

Instagram

Говорећи о својим поклонима, наставила је.

- Нагомилала сам луксузне предмете, укључујући бројне дизајнерске торбе, ципеле, сатове, одећу и накит. Односи су стриктно платонски.

Као најбољи део свог стила живота описује финансијску слободу. Као најгори, истиче, предрасуде других људи који не разумеју како и зашто то ради.

Сви аранжмани су ми потпуно платонски и заснивају се искључиво на дружењу. У будућности бих волела да имам праву везу и заљубим се, али не у некога ко ми је спонзор - истиче.

Описујући свог типичног спонзора, каже да он има између 35 и 50 година, а најважнији му је мотив да буде више у друштву с лепом женом, као и да се стварно друже. Каже да од њих пуно тога учи,посебно о послу и међуљудским односима.

Instagram


Као покретач разговора с њима обично користи реченицу као што је "Реци ми једну изненађујућу чињеницу о себи". Каже да јој то омогућује боље и брже упознавање и одлично пробија лед у комуникацији.

На страницама за тражење спонзора, атрактивне и либералне младе жене могу "зарадити" џепарац колико желе, а све се своди на однос без обавеза. Ипак, Иако се истиче да се*с није обавезан део односа, већина мушкараца која плаћа те девојке, ипак њему тежи.