ШПАНАЦ (35)ухапшен је пре недељу дана након што је својим џипом пробио дрвена врата цркве како би могао да уђе унутра, тврдећи да су га опсели демони и да само ту може да се сакрије.


Непознати мушкарац пробио је џипом огромна врата цркве Сан Хуан Евангелиста, у шпанском граду Сонсека. Испрва, пролазници нису баш најбоље схватили шта се дешава.


Једна жена помислила је да се ради о несрећи и пришла возачу да види да ли је добро. Међутим, овај се издрао на њу.Запањена госпођа, одмах је позвала полицију, а он се није обазирао и наставио џипом да гура врата, док коначно није ушао.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Овакво паркирање је потпуно генијално, али вам у Београду ни оно не би помогло (ВИДЕО)


Возио је између дрвених клупа и укочио је пред олтаром. Изашао је и био видно забринут. Утом су пристигле хитне службе којима је објаснио да су га запосели демони и да се само ту осећа сигурно.


Одвезли су га у болницу како би га утврдили да ли је био под неким опијатима. Касније се испоставило да је овај чудак власник продавнице канабиса, која се налази близу цркве. То је легално у Шпанији, па чак и ако се испостави да је конзумирао марихуану неће га теретити због тога.

Уништавање црквене имовине и узнемиравање људи је сасвим друга ствар. Локална заједница је брзо реаговала на инцидент и помогла свештенику цркве да замени одваљена врата и оштећене клупе. На сву срећу, током овог бизарног инцидента нико није повређен.