Алена Кравченко (34) из Одесе од своје пете године негује своју косу, која је сада достигла дужину већу од 180 центиметара. Каже да је пере једном недељно и да јој за то треба око сат времена.

Прочитајте још: Предавала анатомију у костиму, све се јасно види: Учитељица постала хит на интернету (ФОТО)

За Алену чуло се када су јој њене седмогодишње ћерке близнакиње, Валерија и Мирослава отвориле инстаграм налог и почеле да постављају слике њене невероване косе. То је чак резултирало тиме да ју је неколицина мушкараца запросила преко интернета и понудила се да дође до ње да се упознају.

Украјинка признаје да је дужином косе била опседнута још од детињства, и то од тренутка када јој је мајка рекла како је коса прави украс за једну жену.

- У детињству, мајка ми је рекла да је плетеница прави украс за жену. Њене речи и даље живе у мом срцу - рекла је Алена и додала да је њена дуга коса манифестација њене душе.

- Када људи виде колико ми је дуга коса, одушеве се, то је веома лепо. Многи ми кажу како је тако нешто неуобичајено у ово време, а мушкарци ме зову на састанке, упознавање...углавном им не одговарам на поруке - рекла је она, преноси Дејли мејл.

Алена је открила да косу пере једном недељно, да је чешља два пута на дан, а шиша сваких шест месеци.

Каже и да јој толико дуга коса не отежава свакодневни живот, али да се деси да понекад случајно стане на њу.

- Главна тајна овакве косе је велика жеља да гајите овакву лепоту. Не смете се премишљати ни једног тренутка - закључила је она.

(informer.rs)