Теоретичари завере добили су нову тему о којој ће изгледа дуго још да расправљају. Наиме, на интернету се појавио видео на којем се види мистериозна рупа на Антартику која изгледа као огроман улаз у пећину.


Ова огромна мистериозна рупа поново је примећена на Google maps, што је покренуло велику расправу на интернету, преноси Спутник.


До овог открића, чија аутентичност не може да се потврди, дошли су аутори Јутјуб канала "ThirdPhaseFromTheMoon", који су 14. децембра објавили видео снимак на којем се види џиновска пећина. Две ствари су им биле чудне - порекло овог бизарног улаза и његова импресивна величина.


Користећи Google maps, Блејк и Брет Кузинс показали су да се рупа први пут појавила 2007. године и нестала само неколико месеци касније. Они су изнели још један детаљ, а то је да таква џиновска грађевина, висока 83 метра и ширина 75 метара, није постојала 2006. године.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Нова теорија завере: Да ли је на овој слици старој 120 година Грета Тунберг


Како су навели, у пећина би потенцијално могло да стане на "стотине, ако не и на хиљаде људи". Говорећи о пореклу ове рупе, Брет Кузинс рекао је да би она могла бити резултат природе.


Указали су и на необичну структуру која је водила до улаза који је личио на степениште.


"То је довољно велико да свемирске летелице и летећи тањири или чак летелице наше војске улете унутра. Да ли је ово база?", упитао је Брет Кузинс.

(b92.net)