На популарном сајту 9GAG недавно је осванула фотографија нове премијерке Финске Сане Марин уз позив читаоцима на Фејсбуку да објаве фотографију премијера/ке или председника/це њихове земље. Није прошло много времена док се није појавила фотографије Колинде Грабар Китаровић, с тим да је случајно или не, читалац направио грешку...

Наиме, објављена је фотографија на којој је Колинда у дресу хрватске фудбалске репрезентације и поред ње фотографија познате америчке старлете српских корена Коко Ти Остин у минијатурном бикнију.

Коментари су се низали...."То је председница какву би сваки мушкарац хтео", "Њој је нови мандат загарантован", "Гласао бих за њу само да видим како диже руке на ТВ-у", "Одмах се селим у Хрватску", неки су од њих.

Прочитајте још: Билборд са Колиндом освануо у Суботици: Председница Хрватске води кампању и у Србији

Одушевљење је углавном одлазило од странаца, но Хрвати који су коментарисали поменуту фотографију нису баш толико импресионирани.

- Да, баш забавно. Људи су гласали за њу јер је лепа. Тужно. Једна је од најгорих у историји Хрватске, екстремно националистички се понаша. Срамота - написала је једна Хрватица у коментарима.Иначе, поменуте фотографије, приметио је Index.hr, објавио је извесни Сандун Мадумал са Шри Ланке. Могуће је да није запазио да није реч о истој особи.Заправо, Коко Ти Остин, супругу америчког репера Ајс Тија која неретко наглашава да јој је бака из наше земље, и Колинду често мешају на друштвеним мрежама.(index.hr)