Један младић је на веома необичан начин одлучио да запроси своју девојку.

Наиме, Рејмонд Јулијано је, како би чин просидбе учинио још "посебнијим", унајмио "пљачкаша" и одабрао несвакидашњу локацију, оближњи маркет, у ком су сигурносне камере управо и снимиле тај догађај, пише Дејли Мејл.

Његова изабраница Шанел није ни слутила шта јој је спремио.

Док су стајали у продавници, ушао је "пљачкаш" који је уз лажни пиштољ прво узео новац из касе, а затим кренуо ка Шанел и Рејмонду који су били на другом крају радње.

"Пљачкаш" их је приметио и пришао им, па питао Шанел да ли има децу. Видно уплашена одговорила му је да има троје, чак је рекла и колико година имају. Тада се "пљачкаш" обратио и Рејмонду, као да га први пут види. Упитао га је да ли му је то девојка, а када је добио потврдан одговор, поставио му је још једно питање. Оно је и било само увод у необично осмишљену просидбу.

Прочитајте још - ОРИГИНАЛНА ПРОСИДБА У ЗАЈЕЧАРУ: Веридба испред "фиће" уз гитару

"Како си онда неожењен човек? Где јој је прстен? Не видим прстен!" рекао је "пљачкаш", а потом је завукао руку у врећу, у коју је наводно претходно убацио новац и извукао веренички прстен у кутији и додао га Рејмонду.

"Шта чекаш?", викао је.

Тада се Рејмонд окренуо ка својој Шанел и поставио јој питање, од ког је она прво занемела а онда га је питала: "Да ли си озбиљан?!".

Идејни креатор ове просидбе, Рејмонд, јој је објаснио како је све то била једна шала, а она је, помало љута, али ипак срећна, на крају рекла "да".