Дан венчања требао би бити најлепши за младенце и њихове породице, поготово након што почне славље. Но, Ерин Мејсон-Џорџ из Уједињеног Краљевства имала је свадбу какву сигурно неће са задовољством препричавати својим унуцима.

Наиме, њу је кум ударио, зграбио за венчаницу и вукао низ степенице. Осим што је био кум на венчању, Томос Ридиан Вилсон је и младожењин брат. Након што је напао младу, напао је и њене две сестре и мајку, казао је како његов брат Стефан никад није требао да се оженим младом.

Напад се догодио кад је породица покушала да помогне пијаном младожењи да оде у собу након венчања, током чега је Томос почео да вређа младу и њену породицу.

Рекао је како његов брат Стефан није више Вилсон јер се оженио са Ерин Мејсон-Џорџ. Напао је и менаџера хотела, па је уништио део имовине хотела.

Младожењин брат се бранио тврдећи како је за све крива млада и да је полудео кад је видео да млада шамара његовог брата и псује га јер се напио и не може да хода.

Други кум Хари Вилсон, који је такође сведочио, тврдио је како је он видео младу да удара младожењу уз речи да је време за кревет, и како је Стефан пао низ степенице. Рекао је да је Томос ишао да му помогне пре него је млада ударила Томоса, након чега га је њена породица напала.Након што су послушани сви сведоци и прегледани докази, Суд је прогласио Томоса кривим за нападе и уништавање, па сада мора да плати одштету млади, као и њеној породици, пише Дејли мејл.
(Вечерњи.хр)