Близанци шокирали и мајку и лекаре када су дошли на свет: Када их видите биће вам јасно зашто је тата остао без текста (ФОТО)

Novosti Online

09. 12. 2019. у 13:15

Близанци шокирали и мајку и лекаре када су дошли на свет: Када их видите биће вам јасно зашто је тата остао без текста (ФОТО)

Depositphotos

"Када им кажем да су обојица моји, мисле да се шалим", рекла је мајка из Нигерије одговарајући на питање о својим дечацима
СТЕЈСИ Омирин (30) родила је два дечака у размаку од неколико минута, а њихов изглед запрепастио је и лекаре и родитеље.

Наиме, иако су и Стејси и њен муж тамне пути, један од дечака, кога су назвали Дејвид, родио се са белом кожом и златном косом! Његов брат Данијел, пак, повукао је на тату и маму и има тамну косу и кожу.

Прочитајте још: Близнакињама (4) отац погинуо пред очима, урадиле су нешто невероватно да би се спасиле из слупаних кола

Испоставило се да да Дејвид има албинизам и да је он узрок овој несвакидашњој појави.

Како каже њихова мајка, близанци су права атракција где год се појаве и да је сви питају које је дете њено.

- Када им кажем да су обојица моји, мисле да се шалим. И разумем их јер сам и ја сама била изненађена када сам их видела. Када ми је доктор рекао да моја деца нису идентична, нисам знала на шта мисли. Али када ми их је донео у наручје и када сам видела разлику у боји косе и коже, нисам могла да верујем. Све до тренутка њиховог рођења нисам знала да су толико различити - испричала је ова мајка из Нигерије, преноси Дејли мејл.

Она је додала да је позвала мужа, који је тако остао без текста када је видео синове.

- Није веровао својим очима. Њих двојица су толико неодољиви да осећам да ми је подарено чудо. У Нигерији никада нисам видела овако нешто. Њих двојица изгледају као браћа, али са потпуно различитом косом и кожом - испричала је поносна мама.

(informer.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

hristina

09.12.2019. 15:20

Sala, sala ...Ali je daleko od sale! Deci sa albinizmom je najveci neprijatelj sunce! ... Za kozu, za oci, ... O psihologiji I razlicitosti medju vrsnjacima, koji ne razumeju - da I ne govorimo!

Ruben

10.12.2019. 08:22

@hristina - Osim toga u vracbinama tradicionalnih drustava Afrike decu albiniste cesto ubijaju zbog verovanja da njihovi delovi mogu koristiti kao vektori crne magije.