СТЕЈСИ Омирин (30) родила је два дечака у размаку од неколико минута, а њихов изглед запрепастио је и лекаре и родитеље.

Наиме, иако су и Стејси и њен муж тамне пути, један од дечака, кога су назвали Дејвид, родио се са белом кожом и златном косом! Његов брат Данијел, пак, повукао је на тату и маму и има тамну косу и кожу.

Прочитајте још: Близнакињама (4) отац погинуо пред очима, урадиле су нешто невероватно да би се спасиле из слупаних кола

Испоставило се да да Дејвид има албинизам и да је он узрок овој несвакидашњој појави.

Како каже њихова мајка, близанци су права атракција где год се појаве и да је сви питају које је дете њено.

- Када им кажем да су обојица моји, мисле да се шалим. И разумем их јер сам и ја сама била изненађена када сам их видела. Када ми је доктор рекао да моја деца нису идентична, нисам знала на шта мисли. Али када ми их је донео у наручје и када сам видела разлику у боји косе и коже, нисам могла да верујем. Све до тренутка њиховог рођења нисам знала да су толико различити - испричала је ова мајка из Нигерије, преноси Дејли мејл.

Она је додала да је позвала мужа, који је тако остао без текста када је видео синове.

- Није веровао својим очима. Њих двојица су толико неодољиви да осећам да ми је подарено чудо. У Нигерији никада нисам видела овако нешто. Њих двојица изгледају као браћа, али са потпуно различитом косом и кожом - испричала је поносна мама.

(informer.rs)