Смршала 118 кг, сад се бори са девет кила коже вишка: Невероватне слике пре и после (ФОТО)

Novosti Online

02. 12. 2019. у 19:20

Смршала 118 кг, сад се бори са девет кила коже вишка: Невероватне слике пре и после (ФОТО)

Instagram cshank1986

Кетрин у једном тренутку преломила и из корена променила свој изглед како би избегла прерану смрт
КЕТРИН Шенклин из САД некада није могла самостално да завеже пертле на ципелама јер је тежила чак 190 килограма.

Није хтела да угради желучани бајпас како би смршала, али нешто је морала да уради. Лекари су јој рекли да неће дуго живети настави ли тим темпом. Између осталог, патила је од дијабетеса и високог крвног притиска, а имунитет јој је био јако слаб.

Било је то пре три године. Тада је одлучила да килограме губи природним путем.

Променила је начин прехране и цео стил живота. Изгубила је 118 килограма и данас је поносна на то што је постигла.

Прочитајте још: Заменили су бебе на рођењу: Дали су је жени која није могла да затрудни, а сада открива кроз који пакао је прошла

Но, иако је срећна због губитка кила, страшно јој смета вишак коже који је остао. Има укупно око девет килограма коже вишка и планира то да реши хируршки следеће године јер друге опције нема.

- Требало ми је тачно три године да смршам. Још се шокирам када видим фотографије како сам пре изгледала, питам јесам ли то заиста ја - испричала је и додала како се годинама дебљала јер јој је храна постала утеха.

Прочитајте још: Једење тамне чоколаде може произвести исти осећај као канабис?

- Када сам се осећала тужно, ишла сам да једем. Када ми је било досадно, опет сам јела. Била је то дословце зависност, нешто попут дроге и знала сам да морам да прекинем са тим. Нешто се у мени преломило након једне посете лекару. Молила сам сам се Богу да ми помогне и да снаге да то направим - рекла је.

Нездраву брзу храну је заменила свежим салатама, воћем и поврћем. Почела је да вежба, мало по мало, па све више. Кренула је у теретану, пуно шетала, трчала.

- Надам се да ћу идуће године обавити ту операцију уклањања вишка коже, то је задњи корак - рекла је и напоменула како је покренула кампању сакупљања добровољних прилога за своју операцију на сајту GoFundMe, преноси „Дејли мејл”.

(24sata.hr)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације