Необично венчање: Удале се једна за другу, а реквизитима на свадби шокирале сватове (ФОТО)

NovostiOnline

12. 11. 2019. у 13:10

Необично венчање: Удале се једна за другу, а реквизитима на свадби шокирале сватове (ФОТО)
Упознале су се пре пет година на ОкЦупиду, страници за упознавање, и убрзо су схватиле да деле заједничку љубав према фитнессу.
Фотографија млади Зин Хернандез и Лисе Јанг из Њујорка како заједно подижу тегове у својим венчаницама постала је вирална.


- То није био само симбол јединства, него и потврда. Ми смо јаке, способне жене, али заједно смо још јаче - рекла је Хернандез.


Упознале су се пре пет година на ОкЦупиду, страници за упознавање, и убрзо су схватиле да деле заједничку љубав према фитнесу.


- Лиса је случајно почела пратити мој профил. Ја сам помислила како је слатка и прва јој послала поруку, а остало је историја - испричала је Хернандез.


Јанг и Хенандез су власнице теретане Гоод Репс у Бруклину. Пре тога биле су страствене тркачице. Пре него што су започеле с олимпијским дизањем тегова, желеле су се ојачати испробавајући ЦроссФит. На идеју за дизање тегова на венчању су дошле сасвим случајно током разговора с потенцијалним Дј-ем за њихово венчање.


- Испочетка нам је та идеја била смешна јер такво дизање нам није примарна дисциплина. Али, ниједан уобичајени свадбени ритуал нам се није свиђао па смо морале размислити што нам је заједничко. И тако смо дошле на ову идеју - рекла је Хернандез.


Иако и Хернандез и Јанг могу самостално подићи 253 кг, знале су да требају паметно изабрати тежину.


Прочитајте и: Šaran sa ljudskim licem zapanjio internet (VIDEO)


- Знале смо да ћемо морати подићи тегове без загрејавања и да ће нам због венчанице то бити мало теже. Зато смо се одлучиле на ову тежину - додала је Хернандез.


Да остваре ову идеју помогла им је њихова организаторка венчања Елодие Дајкер. Она се побринула за све детаље као и за то ко ће тегове поставити на одабрано место. Она их је спојила и са фотографкињом Ајлин Мени, којој се такође свидела ова идеја.


На дан венчања, њихов тренер је донео сву потребну опрему из теретане у Проспецт парк Боатхоусе у Бруклину где се одржавала церемонија. Тим људи се побринуо за постављање тегова како он не би оштетио под. На дан венчања, Јанг и Хернандез нису биле толико забринуте за дизање тегова.


- Нисмо знале што ће друга оденути па смо биле више узбуђене око тога. Била сам јако узбуђена када сам видела Хернандез у венчаници - рекла је Јанг.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

ВИД

12.11.2019. 14:01

Цела ствар је велика подвала, организована за добру суму новца, као реклама хомосксуализму, који је очигледно својствен "фотељашима" широм западног света. Све су около манекени и све је изрежирано.

Лазарев Град

12.11.2019. 21:36

...шупља је кућа коју оне граде,хе хе хе...

Vidovdan

13.11.2019. 09:47

Sve je to abnormalno! Gde je greška? - ma kakva da je, da se ispraviti u mkadosti hormonims, psiholozima, psihijatrima itd. Najbolje je zaobići i ne pisati o takvima...