Неман која гута јелене чува стан ове породице, улазе само најхрабрији гости

Novosti Online

уторак, 12. 11. 2019. у 22:15

Неман која гута јелене чува стан ове породице, улазе само најхрабрији гости

Free image Pixabay

Хекси је дуг 5,5 метара и тежат преко сто килограма. Верује се да је љубимац енглеске породице највећи своје врсте на свету
У кућу једне четворочлане породице из енглеског Тјуксберија мало ко би се усудио да уђе, но они већ годинама живе са својим кућним љубимцем Хексијем, ког многи не воле да виде ни на фотографији.

Прочитајте још: Џиновски питон у Индонезији прогутао жену (ВИДЕО)

Наиме, њихов кућни љубимац је 5,5 метара дуг и преко стотину килограма тежак питон. Змија живи у са породицом у трособном стану где се храни јеленима и козама.

Верује се да је Хекси највећи бурмански питон на свету. Храни се зечевима, мртворођеним јеленима, телићима, козама и свињама с којим га снабдевају локални сточари. Нужду обавља једном месечно, а често је величине једне вреће за смеће. Маркусова супруга Ејми навикла се на огромну звер у стану, но још увек зна да приговара због простора који им одузима, пише британски “The Sun”.

Прочитајте још: СНИМАК АГОНИЈЕ: Дозволио да га уједе змија у потрази за најјачим болом (ВИДЕО)

Иако верују да их никад не би напала, не пуштају је напоље из тераријума када су у близини њихови синови, стари четири и једну годину.

– Људи су толико у страху од змија јер мисле да ће их убити, но када би дошли овде цео дан би им могао причати о змијама да их разуверим. Ипак, не пуштам га ван када су дечаци у близини већ када их нема код куће, или су у другој соби. Не мислим да би била опасна према њима, али морам да користити здрав разум и да будем одговоран власник љубимца – испричао је Маркус.

Осим Хексија, власник је још једне мање змије по имену Монти као и пса Шајла.

(vecernji.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

PERA AS!!!!

13.11.2019. 08:49

DOK CITAM OVAJ TEKST MOZDA JE VEC TROCLANA PORODICA.....KAKVI KRETENI!!!!!!!!