ПРОСИДБА ПОД ДУГИМ ЦЕВИМА: Наоружани до зуба пресрећу жене и избацују их из кола, а онда следи преокрет (ВИДЕО)

Novosti Online/Н. М. Д.

16. 09. 2019. у 22:28

ПРОСИДБА ПОД ДУГИМ ЦЕВИМА: Наоружани до зуба пресрећу жене и избацују их из кола, а онда следи преокрет (ВИДЕО)

Print screen

“Срећнице” из Русије које партнери реше да обрадују овим спектаклом црни комбији пресрећу насред пута и пружају им јако реалан близак сусрет са полицијом

ЕКСТРЕМНЕ просидбе у којима наоружани специјалци наоружани аутоматским пушкама избацују жену из кола све су популарније у Русији.

“Срећнице” које партнери реше да обрадују овим спектаклом црни комбији пресрећу насред пута. “Полиција” наоружана до зуба искаче и грубо их избацује из возила и претура им по стварима док не “нађу” кесицу белог праха.


Прочитајте још: На годишњицу смрти оца, Британка пустила хелијумски балон, није ни сањала докле ће да стигне (ФОТО)


Кад је жена већ избезумљена од страха док је држе на нишану и машу јој “дрогом” испред носа, један од “специјалаца” скида маску и клечећи вади прстен уз речи “удај се за мене”.

Овако изгледа “просидба из снова”, у понуди барем четири специјалне агенције са бившим војницима и специјалцима у својим редовима. Убедљиво најпопуларнији сценарио је језиво реалистично “хапшење због дроге” у изведби људи којима је то доскора био посао, а клијенти морају да потпишу да неће тужити фирму у случају евентуалних “компликација” попут срчаног удара.


Прочитајте још: Пар тужио клинику за оплодњу јер су добили дете друге расе (ВИДЕО)


- Немају маште, сви хоће специјалце, хапшење под оружјем и дрогу – каже оснивач агенције “Спецназ Шоу” Сергеј Родкин за BBC и додаје да је за пет година, колико се бави овим послом, само једна жена рекла “не”.

Неки стручњаци тврде да разлог за успех лежи у црном хумору, као одговору друштва на ружне појаве.

- Ове шале су начин да се прихвати да безбедносне снаге могу сваког тренутка да дођу по вас. Будуће веренице се смеју од олакшања када открију да није у питању права полиција – каже психолог Полина Солдатова.

Руски медији пишу да специјалне сгенције нуде разне екстремне “шале” попут лажних киднаповања младе на свадби, или директора предузећа усред састанка. Могућности су бесконачне докле год клијенти могу да плате.

Родкин је иначе рекао да је још 2010. из шале бесплатно организовао сличне сплетке за другаре, али када је услугу почело да тражи све више људи покренуо је бизнис.(odditycentral.com)
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације