Дечак се поново провозао аутопутем у мајчином голфу

Танјуг

петак, 23. 08. 2019. у 19:34

Дечак се поново провозао аутопутем у мајчином голфу

Depositphotos

Док је полиција трагала за возилом, дечак је напустио град и на одморишту се залетео у задњи део паркираног камиона

Десетогодишњи дечак који се раније ове недеље провозао по немачком аутопуту у мајчином "фолксвагену", након чега је укорен, поново је то учинио возећи 180 километара на сат, и сада је послат на психолошко саветовање.

Дортмундска полиција саопштила је у петак да је овај школарац украо кључеве "голфа" око поноћи и одвезао се из свог родног града Зоста до Дортмунда, удаљеног око 50 километара.

Прочитајте још - Дечак (8) узео ауто од мајке, возио 140 км/х, а онда оставио возило поред пута јер му је сметала брзина

Полиција каже да је један возач пријавио дете које се вози великом брзином по граду, рекавши да га "црвено светло и прописи о вожњи изгледа не занимају", преноси АП.

Док је полиција трагала за возилом, дечак је напустио град и на одморишту се залетео у задњи део паркираног камиона. Нико није повређен, али је "голф" тешко оштећен, преноси агенција.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Vojkan d brat

23.08.2019. 21:01

bice momak profi vozac buduci sumaher samo da ga roditelji usmere kako treba

Cika Mrgud

23.08.2019. 22:35

Ukoren pa ponovio prestup!? Nije ukor za delinkvente koji posle kažu neću, majke mi, pa teraju po starom. Nije dete krivo. Ko ga je učio da vozi taj treba da ostavi posao i Non stop bdi nad njim da ne pogine ili ubije nekog. Najbolje da dele samicu jer ovoga vani nece savatati. Ograničenja i zabrane u kombinaciji sa oduzimanjem privilegija i uvođenjem rada i sportskih aktivnosti. Sve to da radi sa porodicom. Rad jer sad je za batine kasno, a i zabranjene su da bi sudovi i psiholozi imali posla.

PG-CG

23.08.2019. 22:54

Trebalo bi mu majku poslati na "psihološko savjetovanje"... i zadržati je malo duže...

NEMOJ TAKO PG-CG

26.08.2019. 21:28

@PG-CG - Vidis kako ga mama lepo obukla, i kravatu mu stavila, i onda ga odnela za volan.

BOŽA ZEMUNAC

23.08.2019. 23:51

Mali je genijalac.Trebalo bi ga školovati za vozača formule. Biće veliki šampion.