ПОГЛЕДАЈТЕ: Дечак прави машне животињама да би биле лакше усвојене (ВИДЕО)

Танјуг

01. 08. 2019. у 20:28

ПОГЛЕДАЈТЕ: Дечак прави машне животињама да би биле лакше усвојене (ВИДЕО)

Фото: youtube.com

Дванаестогодишњи дечак из Њу Џерзија, преко своје организације "Машне и шапе", донира ручно направљене лептир машне склоништима, како би животиње изгледале лепо за усвајање
Дванаестогодишњи дечак из Њу Џерзија, преко своје организације "Машне и шапе", донира ручно направљене лептир машне склоништима, како би животиње изгледале лепо за усвајање.

Љубав Даријуса Брауна према животињама, може да се пореди само са његовом љубави према лептир машнама, а 12-годишњак је одлучио је да их искористи за нешто корисно.

Браунова организација, "Машне и шапе", поклања склоништу елегантне лептир машине, које прави сам, тако да животиње могу изгледати лепо када траже нови дом.

“Машна помаже да пас изгледа уочљиво, врло привлачно”, рекао је он за Тудеј Шоу. “Помаже им да пронађу дом заувек, и буду вољени… Волим све о псима и мачкама.”

Прочитајте још - Комшијски пас отерао медведа из дворишта (ВИДЕО)

Брауну су дијагностиковане потешкоће у разумевању, говору и развоју моторичких способности, са само две године, и током времена, његова породица га је охрабрила да покрене своју креативност, док је развијао своју љубав према животињама и моди, преноси ЦдМ.

За сваку куповину од "Машни и шапа", Браун даје донацију Америчком друштву за превенцију окрутности према животињама и користи приходе од те продаје, како би купио тканину и материјале, и креирао нове лептир машне.

Младог предузетника је чак приметио и бивши председник Барак Обама, који му је послао писмо у којем је похвалио Брауна, због његовог рада и посвећености раду у заједници.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)