МУШКАРАЦ по имену Александар пронађен је у шуми након што је месец дана провео у медвеђој јазбини на подручју руске регије Тува у близини границе с Монголијом, а ловци који су га пронашли прво су помислили како је реч о мумифицираном телу.

Прочитајте још: БИЗАРНО: Човек угризао медведа за језик

Но, онда су открили да је мушкарац још увек жив. Нањушили су га ловачки пси који су алармирали своје власнике, а они су потом позвали спасилачке службе. У шокантном видеу који су објавили руски медији види се мушкарац ком је цело тело прекривено сасушеном крвљу и блатом, а кожа му је мртвачке беле боје.

Прочитајте још: Полиција пронашла медведа како спава у орману једне куће (ФОТО)

Мушкарац који се идентификовао једино као Александар лекарима је рекао да га је медвед напао пре месец дана. Сломио му је кичму и однео га у свој брлог па његово тело оставио за касније. Не сећа се свог презимена ни одакле је.

Александар није могао да се креће па је пио сопствени урин како би преживео, но лекари признају како ни сами не знају како је остао у животу. Ова прича многе је подсетила на филм Повратник у којем се Леонардо Ди Каприо борио с медведом и на крају преживео, а који је снимљен према истинитом догађају.

(vecernji.hr)