Тренутак непажње једне мајке из Колумбије могао је да кошта живота њено дете, али је муњевитом реакцијом жене избегнута трагедија.

Видео са надзорних камера из Колумбије приказује мајку и дете како излазе из лифта, али и тренутак мајчине непажње када се дете нагнуло кроз решетке ограде и умало пало низ степениште.

У видео-снимку се види како дете пружа руке према решеткама ограде, вероватно мислећи да је стакло, али и како одједном губи равнотежу и пада.

Његова мајка се у том моменту окреће, рефлексно баца према огради и у последњем моменту хвата дете за ноге и повлачи га према себи.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Импресиван снимак „руске ајкуле“ у акцији: Нуклеарни ледоломац „Јамал“ сече Арктик (ВИДЕО)

Ускоро се појављују раднице које помажу мајци да подигне дете назад, док је човек који се нашао ту у том моменту, упутио ка степеницама доле како би ухватио дете.

Иако није познато да ли је дете повређено приликом ове незгоде, многи су већ осудили мајку, док други тврде како је имала право на један тренутак за себе.

Има и оних који тврде како је на том месту требало да буде стакло и како мајка без проблема може да тужи власника зграде.