КОЛУМБИЈСКИ бискуп затражио је војни хеликоптер како би посуо град Буенавентуру, огрезао у криминал и корупцију, светом водицом.

Прочитајте још: УРНЕБЕСНО: Продајем сет против ''демони и вампири''

Монсињор Рубен Дарио Харамиљо Монтоја на овај начин планира да изведе “масовни егзорцизам” и “протера зло” у јеку највећег таласа насиља који је икада погодио овај лучки град. У “истеривању демона”, које је заказано за средину јула, требало би да учествује и ратна морнарица са својом летилицом.

Прочитајте још: ХАПШЕЊЕ СВЕШТЕНИКА: Наш поп Јордо има паре, шта ће му та дрога

- Морамо да истерамо ђавола из Буенавентуре, како би видели да ли можемо да повратимо мир који смо изгубили, растом криминала и корупције, као и због великог зла у виду трговине наркотицима које се окомило на нашу луку – рекао је свештеник, додајући да би операција из ваздуха довела до божјег благослов који би уклонио инвазију зла са улица.

Монтоја се огласио недељу дана након што је пронађен леш девојчице (10) чије је убиство признао њен ујак. У првих пет месеци ове године у граду са око 330.000 становника убијена је 51 особа, што је 20 више него у истом периоду лане. Такође, лука је од стратешког значаја за нарко картеле који пребацују дрогу у САД.


(www.odditycentral.com)