Груди не престају да јој расту, једва стоји на ногама (ВИДЕО)

Novosti Online

19. 06. 2019. у 20:41

Груди не престају да јој расту, једва стоји на ногама (ВИДЕО)

YouTube

Тајланђанка се креће отежано уз помоћ штака са повезом од чаршава окаченим о врат, и није у стању да ради

ЖЕНА из једног села на Тајланду принуђена је да затражи помоћ јавности након што су дојке пре око девет месеци одједном почеле да јој расту, учинивши је инвалидом.

Прочитајте још: ЊЕН ЖИВОТ ПРКОСИ ЛОГИЦИ: Рођена и одрасла радиоактивној пустоши Чернобиља, сада је здрава и самостална девојка (ФОТО / ВИДЕО)

Лам Фраи Си Нуан (46) се креће отежано уз помоћ штака са повезом од чаршава окаченим о врат, и није у стању да ради, а због тешког материјалног стања не може да приушти даље анализе и лечење. Лекари су утврдили да маса није канцерогена, али нису успоставили никакву дијагнозу, нити преписали терапију, па се жена, уз помоћ локалне телевизије обратила добродушним суграђанима за помоћ.

Она је медијима рекла да је још пре три године приметила да су јој груди веће, али да се раст нагло убрзао тек пре девет месеци, када јој је лева дојка постала знатно увећана.

Прочитајте још: Полагала испит пола сата после порођаја

Додатна тежина притиска кичму због чега Нуан трпи јаке болове, а једино што је до сада сазнала о свом мистериозном обољењу је да нису у питању тумори. Један од лекара јој је понудио да уклони груди али да прво мора да се зна узрок наглог раста.

Нова испитивања заказана су за 19. јул, међутим ни жена ни њен муж, који се опоравља после удеса, не раде, па не могу да плате трошкове лечења.

(odditycentral.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације