Тужио родитеље јер су му бацили порнографију вредну 29.000 евра

Танјуг

понедељак, 15. 04. 2019. у 19:15

Тужио родитеље јер су му бацили порнографију вредну 29.000 евра

Depositphotos

Неименовани мушкарац покренуо је парницу против мајке и оца након што су они његову опсесију порно производима упоредили са зависношћу од кокаина
Мушкарац (40) из амермичке државе Мичиген тужио је родитеље јер су му бацили порно колекцију вредну око 22.000 фунти (29.000 евра), у којој су осим часописа била и сексуална помагала и порно филмови, након што су га избацили из куће.

Неименовани мушкарац покренуо је парницу против мајке и оца у којој тражи 65.000 фунти, а након што су они његову опсесију порно производима упоредили са зависношћу од кокаина, преноси британски Сан.

Прочитајте још:Тужи родитеље јер није пристао да се роди

Порно колекција у којој су били порно филмови и сексуална помагала била је спакована у 14 кутија.

Мушкарац се 2016. године вратио у родитељски дом након развода, а 10 месеци касније иселио се и тражио од родитеља да му његове ствари пошаљу на нову адресу у Индијани.

Он је почео да се интересује за порно садржаје веома рано, а како је његов отац рекао, избациван је и из средње школе и са факултета пошто је ухваћен да дели порнографију другим студентима.

У мејлу који је послао родитељима, он је написао да је требало раније да му кажу да имају проблем с његовим стварима.

Отац је суду рекао да су бацили његове ствари за његово добро као и да би исто урадио и да је код њега пронашао килограм кокаина.

Како се наводи, Тужилаштво је одбило да подигне тужбу против родитеља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)