Начин на који држиш паре у новчанику открива хоћеш ли бити богат или сиромашан до краја живота!

НовостиОнлине

понедељак, 23. 10. 2017. у 15:29

Начин на који држиш паре у новчанику открива хоћеш ли бити богат или сиромашан до краја живота!

foto: pixabay

Постоје одређана правила када су новчаник и новац у питању којих би требало да се придржавате, јер се на тај начин привлачи позитивна енергија и призива обиље у живот

ПРЕМА веровањима, није свеједно да ли су новчанице уредно сложене или згужване и немарно нагуране.

Неуредан новчаник блокира проток позитивне енергије а самим тим уноси неред у ваше финансије. Зато, желите ли да привучете обиље у живот, нека вам новчаник буде уредан, а новчанице пажљиво сложене.

Новац морате да поштујете ако желите да вам и даље долази. Такође, у новчанику никада не носите неплаћене рачуне па чак ни оне које сте платили. То, привлачи енергију плаћања у ваш живот и стално ћете морати да дајете новац за нешто.

У новчанику држите само новац и банковне картице, а важно је да у њему имате увек мало више новца од планираног. То призива још боље финансије.

Препорука је да сами купите новчаник. Свакако избегавајте половне новчанике јер никада не знате каквог је власника имао и какву енергију.

Важна је и боја новчаника. Ево шта значи која боја:

Црвена – за људе чији је елемент ватра или земља – ова боја је од давнина позната по томе што привлачи богатство и обиље. Врло брзо неутрализује негативну енергију.

Тамно плава – за људе чији елемент је ваздух или вода – ова боја симболизује обиље, а новчаник те боје не треба да имају људи рођени у елементу ватре или метала.

Црна – за људе чији елемент је дрво или вода – у новчанику такве боје треба да држе новац ако желе да призову благостање.

Браон – за људе чији елемент је земља или метал – ова боја доноси богатство и најчешћа је међу новчаницима, али не би требало да је бирају људи рођени у елементу ватре или воде.


(Аура)

Коментари (1)