Млада дошла на венчање у мртвачком сандуку

Taнјуг

02. 06. 2015. у 17:37

Британка Џени Баклеф је хтела "нешто сасвим другачије" за своју свадбу. Прошле суботе, ова 58-годишња невеста стигла је на венчање у затвореном, црном ковчегу који је вукао пријатељ на мотору

Млада дошла на венчање у мртвачком сандуку

Илустрација

ЛОНДОН - Британка Џени Баклеф је хтела "нешто сасвим другачије" за своју свадбу.

Прошле суботе, ова 58-годишња невеста стигла је на венчање у затвореном, црном ковчегу који је вукао пријатељ на мотору.

Срећом па је Џени, која је дуго радила у погребном предузећу, на време обавестила младожењу о својој замисли.

"Био је мало шокиран када сам му саопштила своју намеру, али се није противио. Наши кумови, међутим, нису ништа знали о томе", испричала је таблоиду Мирор.

Званице су биле не мало изненађене када се појавила у сандуку. Њена ћерка Џејд изјавила је листу да је било "помало бизарно", али да њена мајка и тако "никад није била нормална".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Rada sa Drustvom - nije mlada

02.06.2015. 20:02

Ako je sa 58 godina "mlada" a kada ce se zvati starka? Ocigledno je ova "mlada" sa sizofrenijom pa nije razlikovala ceze od mrtvackog sanduka - ali sigurno nije mlada i nije zdrava.

Dominikanac

02.06.2015. 21:08

Ni svi ludi u ludnici...ni svi pametni na uici....svasta u Bozjoj basti...;))

alex miles

03.06.2015. 05:34

Sva sreca da je slika "ilustracija". Ne volim da gledam mrtavce iz sanduka, cak iako su zivi. Inace matorka ima smisla za crni humor. Jadnik koji to zeni. Neka im je sa srecom !