Од 12. јула авионом до Мадрида: Ер Србија обнавља летове и до Шпаније

Танјуг

четвртак, 09. 07. 2020. у 10:45

Од 12. јула авионом до Мадрида: Ер Србија обнавља летове и до Шпаније

Фото: Танјуг

Ер Србија ће 12. јула, летом на релацији Београд - Мадрид, започети обнову авио-саобраћаја ка Шпанији

БЕОГРАД - Ер Србија ће 12. јула, летом на релацији Београд - Мадрид, започети обнову авио-саобраћаја ка Шпанији, као први авио-превозник који ће поново повезати Србију и популарну медитеранску земљу.


Само дан касније, Ер Србија ће успоставити и летове за Барселону, саопштио је национални авио-превозник


Национална авио-компанија је летове до Мадрида и Барселоне покренула у јуну 2019. године, настављајући традицију свог претходника ЈАТ-а који је до познатих туристичких одредишта у Шпанији саобраћао до 1998. године.


"Радује нас што обнављамо ваздушне мостове ка Мадриду и Барселони, двема дестинацијама које су одмах након увођења прошле године изазвале изузетно велико интересовање међу нашим путницима. Сада смо поново у прилици да им понудимо јутарње и вечерње летове који су погодни и за пословна и за туристичка путовања", изјавио је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије, Јиржи Марек.


Национална авио-компанија ће до шпанске престонице и велике медитеранске луке саобраћати два пута недељно, до Мадрида четвртком и недељом, а до Барселоне петком и понедељком.


Када ред летења достигне пун капацитет, Ер Србија ће понудити добру мрежну повезаност из Шпаније преко Београда до Дубровника, Подгорице, Сарајева, Софије, Сплита, Тиране и Тивта, саопштила је Ер Србија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације