Ер Србија од недеље лети и за Лондон и Беч

Танјуг

23. 05. 2020. у 23:59

Ер Србија од недеље лети и за Лондон и Беч

Фото: Танјуг

Национална авиокомпанија Ер Србија, поред већ уведених летова за Цирих и Франкфурт, од недеље лети и за Лондон (Хитроу) и Беч

БЕОГРАД - Национална авиокомпанија Ер Србија, поред већ уведених летова за Цирих и Франкфурт, од недеље лети и за Лондон (Хитроу) и Беч.

Ер Србија ће авионима А319 имати лет за Лондон у 10.25 и лет за Беч у 18.50, објавио је београдски аеродром "Никола Тесла".

Такође у недељу Ер Србија ће летети и за Цирих у 12.40 и за Франкфурт у 17.30.

Српски авиопревозник је 21. маја обновио комерцијални путнички саобраћај летовима за Цирих и Франкфурт.

У продаји су карте за још две дестинације, Париз и Амстердам, за летове од 31. маја, за куда је до 14. јуна предвиђен један лет недељно.

Поред тога, Ер Србија ће обновити комерцијалне летове до Њујорка 6. јуна, док ће од 13. јуна број прекоокеанских летова српске националне авиокомпаније бити повећан на два пута недељно.

Национална авиокомпанија почеће у последњој недељи маја поступно обнављање летова до појединих дестинација у региону.

Ер Србија планира да обави први лет од Београда до Љубљане 29. маја, као прва авиокомпанија која се враћа на тај аеродром, а да затим током прве две недеље јуна, поред Љубљане, поново успостави саобраћај и до Подгорице, Тивта, Сарајева, Бањалуке и Скопља.

Српски авиопревозник ће обнављати редован путнички саобраћај у складу са одлукама регулаторних органа других држава.

Ер Србија је најавила да ће на својим летовима примењивати све неопходне мере безбедности, у складу са највишим безбедносним и хигијенским стандардима, као и упутствима надлежних домаћих и међународних регулаторних тела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације