АЛТА банка (бивша ЈУБМЕС банка) донирала је 3 милиона динара за набавку респиратора, који су неопходни у лечењу од новог корона вируса – Цовид 19. Овом донацијом, АЛТА банка је потврдила своју посвећеност друштвено одговорном пословању.

“Придружујемо се свим компанијама које су препознале значај пружања помоћи здравственом систему Србије у борби за живот и очување здравља свих грађана, током епидемије изазване новим коронавирусом.

Због тога и донацијом од 3 милиона динара за набавку респиратора, желимо да пошаљемо поруку солидарности. Одговорни, удружени и сложни, бринемо једни о другима, помажемо излечењу оболелих и сузбијању пандемије коронавируса”, изјавио је Давор Мацура, председник Управног одбора АЛТА банке.

“АЛТА банка и у овом тренутку дели судбину земље и њених грађана. Због тога ћемо пружити сву неопходну помоћ како би се, што пре, окончала пандемија и сачували животи људи”, истиче Давор Мацура, председник Управног одбора АЛТА банке.

“Такође, АЛТА банка ће показати одговорност и тако што ће учинити све да задржи своје запослене и сачува њихова радна места. То ће, уверени смо, бити и највећа помоћ држави када се, после пандемије, суочи са економским последицама које су погодиле економије свих земаља света”.

(PR)