УНИQА осигурање донирало 5 милиона динара за набавку респиратора

26. 03. 2020. у 12:14

УНИQА осигурање донирало 5 милиона динара за набавку респиратора
Дајући пуну подршку борби против вируса ЦОВИД-19 и нашим здравственим радницима, који у овим кризним тренуцима чине све како би се обезбедила одрживост здравственог система, УНИQА осигурање донирало је 5 милиона динара
Дајући пуну подршку борби против вируса ЦОВИД-19 и нашим здравственим радницима, који у овим кризним тренуцима чине све како би се обезбедила одрживост здравственог система, УНИQА осигурање донирало је 5 милиона динара за набавку респиратора и друге неопходне медицинске опреме.

У данима који су пред нама, ови уређаји буквално значе живот. Финансијску помоћ у циљу подршке здравственом систему Србије, УНИQА је реализовала у сарадњи са Републичким фондом за здравствено осигурање.


Донацију здравственом систему Србије, приоритету највишег нивоа УНИQА је иницирала настојећи да помогне обезбеђивању услова лекарима и медицинским радницима у борби за здравље и људске животе. Одговорност и солдарност су нам најпотребнији у овим тешким тренуцима, па је УНИQА целокупно пословање подредила борби против ширења и последица епидемије вируса ЦОВИД-19. Ми смо људи који раде за људе, а помоћ здравству превазилази оквире корпоративне друштвене одговорности и представља још један вид нашег доприноса у заједничкој борби против епидемије. Придружујемо се апелу грађанима да остану код куће, као што то чине и наши запослени, и тако покажу да су одговорни према себи и другима. Само заједно можемо да из свега овога изађемо као победници – рекла је Гордана Букумирић, председница Извршног одбора УНИQА осигурања.Поуздан партнер друштвене заједнице, УНИQА је посвећена подршци и сигурности грађана. До сада, компанија је уложила преко 100 милиона динара у друштвено одговорне пројекте и у хуманитарну подршку најугроженијим групама становништа.


ПР

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације