Награда „Најбоље из Србије у 2019“ бренду ДУЕЛ

NovostiOnline

29. 11. 2019. у 16:00

Награда „Најбоље из Србије у 2019“ бренду ДУЕЛ

Маја Чечавац, генерални директор “Беохемије” Фото Промо

Привредна комора Србије и Министарство трговине, туризма и телекомуникација доделили су 14. пут, признања најуспешнијим домаћим робним и корпоративним брендовима на завршној свечаности акције „Најбоље из Србије 2019“
Привредна комора Србије и Министарство трговине, туризма и телекомуникација доделили су 14. пут, признања најуспешнијим домаћим робним и корпоративним брендовима на завршној свечаности акције „Најбоље из Србије 2019“.

Под слоганом овогодишње акције „Идеја нас води“ награђено је 30 брендова у 21 категорији, док се за сама признања такмичило укупно 270 брендова.

Бренд “ДУЕЛ”, компаније “Беохемија”, препознат је медју домаћим брендовима који са успехом представљају Србију и понео престижно признање у категорији роба свакодневне потрошње - хемија, козметика, фармацеутски и остали производи.

Критеријуми за избор најбољих, обухватили су тржишно финансијске критеријуме, гласове стручне јавности, чланова жирија и потрошача.

Компанији “Беохемија” је ово трећа награда у 2019. години. Поред награде „Најбоље из Србије 2019“ добитници су и награде “Бизнис партнер” у категорији Лидера у производњи детерџената и производа кућне хемије у југоисточној Европи, као и награде “Оскар квалитета” у области Процеси и технологије.

“Награда “Најбоље из Србије” нам је посебно драга и с’ поносом је истичемо с’ обзиром да је дошла управо од стране наших крајњих потрошача.”, истакла је Маја Чечавац, генерални директор компаније “Беохемија”.

Поред бренда “ДУЕЛ”, компаније “Беохемија”, лауреати су и следеће компаније и брендови : “НИС АД”, “CARNEX”, “KONCERN BAMBI”, “ЗАЈЕЧАРСКО ПИВО” , “NECTAR”, “АЛФА-ПЛАМ”, “GORENJE GRUPA”.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације