„Беохемија“ добитник награде „Бизнис Партнер“

08. 11. 2019. у 09:00

„Беохемија“ добитник награде „Бизнис Партнер“

Уручење награде

Престижна награда „Бизнис Партнер“ ове године је припала компанији „Беохемија“, једном од најзначајнијих произвођача детерџената, омекшивача и производа кућне хемије на простору југоисточне Европе

Под мотом „У бизнису, као и у животу, најважнији је партнер“ синоћ је традиционално одржан избор за престижну награду „Бизнис Партнер“,у организацији „Mass media international“ , која је ове године припала компанији „Беохемија“, једном од најзначајнијих произвођача детерџената, омекшивача и производа кућне хемије на простору југоисточне Европе. Поред компаније “Беохемија” добитници награде “Бизнис Партнер” су и компаније “Kraš”, “MOL”, “Nelt”, Com-Trade”, “Zlatiborac”, “Singidunum“.

Чињеница да компаније саме предлажу и оцењују своје пословне партнере за које верују да, и поред свих уведених стандарда, на посебан начин негују добре пословне обичаје, поштују пословну етику и морал, уважавају своје партнере, клијенте, потрошаче и запослене, награду „Бизнис партнер“ чини другачијом и посебно вредном.

Коначна одлука донета је на основу анализе свих добијених резултата који су потврдили да је компанија „Беохемија” на тржишту препозната као лидер у иновативном приступу и константном унапређењу квалитета производа. Остварила је завидне пословне резултате, а висок степен професионалности и етичности, поштовања пословних партнера и клијената, еколошка свест, брига о заштити животне средине као и друштвена одговорност, су параметри на основу којих је постала снажан ослонац развоју локалне заједнице и економског просперитета.

У име компаније „Беохемија“, награду је примио Далибор Јовановић, директор Продаје,

На питање : “Која је тајна успеха бренда ДУЕЛ?”, господин Јовановић одговара:

“Када је реч о детерџентима за прање рубља, Беохемија је експерт за поверење. Поседујемо средства и експертизу да изадјемо у сусрет највишим стандардима високоразвијених тржишта у производњи прашкастих и течних детерџената. У склопу компаније Беохемија налази се Истразивачко развојни центар, способан да развије персонализоване формулације производа за најразличитије потребе наших клијената. Поред производње једног од најпопуларнијег детерџента за прање рубља у Србији, ДУЕЛ-а, такође производимо детерџенте за велике интернационалне трговинске ланце. Производимо компактне детерџенте као и течне детерџенте последње генерације.

У сегменту омекшивача, Беохемија је творац најпопуларнијих мирисних варијетета у региону, попут Duel Soft lotus омекшивача, што нам омогућава да се успешно боримо са интернационалим гигантима у овој категорији.”

СТАБИЛНО И ОДРЖИВО ПОСЛОВАЊЕ

Давор Милићевић - власник Престон Холдинг


“Престон Холдинг” је купио “Беохемију почетком 2017.године. Од аквизиције, компанија бележи раст производње и продаје како на домаћем тако И на медјународном тржишту. По последњим истраживањима агенција за рејтинг, “Беохемија” се налази медју првим компанијама по тржишном учешћу у категорији производа кућне хемије у региону.


ПР

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације