УСПЕХ НАЦИОНАЛНОГ ПРЕВОЗНИКА: Ер Србија дочекала и наградила 15-милионитог путника

Танјуг

22. 10. 2019. у 18:05

УСПЕХ НАЦИОНАЛНОГ ПРЕВОЗНИКА: Ер Србија дочекала и наградила 15-милионитог путника

Илустрација / Фото П. Милошевић

"Ер Србија" је данас, само четири дана пре обележавања шестог рођендана, прославила још један историјски тренутак и пожелела добродошлицу свом јубиларном 15-милионитом путнику
"Ер Србија" је данас, само четири дана пре обележавања шестог рођендана, прославила још један историјски тренутак и пожелела добродошлицу свом јубиларном 15-милионитом путнику.

Вања Зечевић из Сурчина пријатно се изненадила када јој је саопштена ова лепа вест док се, са сином Јаковом, на Аеродрому Никола Тесла пријављивала за лет ЈУ334 "Ер Србије" од Београда до Франкфурта, где живи.

"Веома смо поносни што смо за шест година пословања под именом ''Ер Србија'' превезли чак 15 милиона путника. То је још један велики и значајан резултат у години када смо нашу међународну мрежу проширили највећим бројем нових дестинација до сада - чак девет из Београда и 12 из нашег новог матичног аеродрома у Нишу. Захвални смо нашим путницима на указаном поверењу и спремни за даљу експанзију да бисмо у наредним годинама угостили још много милиона задовољних путника", изјавио је генерални директор "Ер Србије" Данкан Нејсмит.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ер Србијин ербас А330 привремено неће летети до Њујорка

Представници "Ер Србије" честитали су госпођи Зечевић и уручили јој ваучере за повратну бесплатну карту коју ће моћи да искористи за путовање до било које дестинације у понуди Ер Србије.

"Не могу да верујем да сам баш ја, са мојим сином, имала ту срећу да добијем овако лепу награду.

Поготово због тога што никада до сада нисам освојила никакву награду. Увек летим авионима "Ер Србије" и баш због тога ми је драго што ми је моја национална компанија дала овако диван поклон", рекла је Вања Зечевић.

"Ер Србија" ће шесту годишњицу прославити 26. октобра 2019. године, као регионални лидер у области комерцијалног авио-саобраћаја, са 61 дестинацијом у својој мрежи и два матична аеродрома у Србији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Goran

22.10.2019. 18:25

Prve godine su falsifikovali zavrsni racun. U plusu bili milion evra dok nije izbilo na videlo da duguju 20 miliona evra na ime aerodromskih taksi. Zatim je ispalo da im drzava subvencionise goriivo, pa opet takse, pa malo subvencija u plate i troskove najskupljeg zakupa aviona u svetu. A danas im subvencionise low cost letove koji tako subvencionisani kostaju 2 puta vise nego letovi koje su vrsile low cost kompanije. Strasno kakva pljacka drzave.