ОБНОВА АУТО-ПУТА ОД БАТРОВАЦА ДО КУЗМИНА: Нови асфалт за 10 дана

З. Р.

01. 10. 2019. у 20:35

ОБНОВА АУТО-ПУТА ОД БАТРОВАЦА ДО КУЗМИНА: Нови асфалт за 10 дана

Министарка саобраћаја Зорана Михајловић

Пројекат рехабилитације ауто-пута на овој деоници вредан је 16,5 милиона евра и обухвата укупно 21,6 километара пута

ОБНОВА ауто-пута од границе са Хрватском до Кузмина, која је најављивана годинама, коначно се приводи крају. Министарка грађевинарства Зорана Михајловић у уторак је без најаве посетила градилиште код Батроваца и уверила се да је завршено још 11 километара обновљеног ауто-пута, од петље Кузмин ка наплатној рампи у Шиду, који ће у саобраћај бити пуштени до 10. октобра. Пројекат рехабилитације ауто-пута на овој деоници вредан је 16,5 милиона евра и обухвата укупно 21,6 километара пута.

Прочитајте још - До краја недеље почиње градња аутопута Сремска Рача - Кузмин

- Ово је за нас изузетно важна деоница и због ауто-пута Београд - Сарајево, чија је градња почела на деоници од Кузмина до Сремске Раче - рекла је министарка Михајловић. - Требало је да се реконструише и пре више од деценију, али ми је сада рехабилитујемо да изгледа као најмодернији ауто-путеви.

Шеф градилишта Саша Милуновић, из компаније "Интеграл", рекао је да су радови при крају и обећао да ће учинити све да са својим људством и механизацијом искористи буквално сваки дан како би посао завршили у року.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ja

02.10.2019. 09:07

Ovde je postalo sasvim normalno da se obavljanje dnevnih poslova glorifikuje kao neko dostignuće. Tata je platio račune, kakav car! Mama mi opoegllala kosulju, uraaaaa!