Од новембра Рајанер лети од Ниша до Малте

Танјуг

среда, 14. 08. 2019. у 17:20

Од новембра Рајанер лети од Ниша до Малте

AP Photo

Летови на овој релацији реализоваће се два пута недељно, у оквиру Рајанеровог проширеног зимског реда летења 2019 у Нишу
Ирска нискотарифна авио-компанија Рајанер званично је данас објавила увођење авио-линије из Ниша до Малте, која ће бити успостављена од новембра.

Летови на овој релацији реализоваће се два пута недељно, у оквиру Рајанеровог проширеног зимског реда летења 2019 у Нишу, наводи се у саопштењу компаније достављеном Тањугу.

Да би прославио увођење нове руте, Рајанер је покренуо кампању продаје авио-карата по цени од 12,99 евра за путовања до краја новембра, ако путници резервишу полазак до суботе (17. августа) на сајту Рајанера.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -У четвртак истиче рок за плаћање треће рате пореза на имовину

Путници из Ниша тренутно могу да до марта 2020. године резервишу карту за путовања на пет рута из зимског реда летења Рајанера из Ниша - до аеродрома Берлин Шенефелд, Братиславе, Малте, Милана и Стокхолма.

"Рајанер, као водећа европска компанија, са задовољством наставља своје ширење у централној и источној Европи покретањем нове руте из Ниша до Малте два пута недељно, која почиње у новембру као део нашег проширеног зимског реда летења за 2019. годину", изјавио је Дејвид О"Брајан из Рајанера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације