Од двадесетак предузећа која ће се овог месеца наћи на јавном надметању, за које је Агенција за лиценцирање стечајних управника објавила јавне позиве, седам је из Војводине, а међу њима је поновни покушај продаје чувене фабрике лекова "Југоремедија" из Зрењанина.

Продаја Фабрике лекова "Југоремедија" заказана је за петак, а почетна цена је 800.000.000 динара.

Нуди се цео индустријски комплекс "Југоремедије" на чак 73.586 квадратних метара, као и зелена површина, платои и саобраћајнице на бруто површини од 56.305 квадрата.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -
ЕПС није на продају планира да се шири

Уз индустријски комплекс, у почетну цену су урачунати и стан од 16 квадрата, 24 жигова, 28 моторних возила и инвентар и залихе те фабрике лекова, пише новосадски Дневник.

Дан раније, у четвртак, 8. августа, на јавном надметању наћи ће се имовина ДП "Промет" из Вршца.

У првој целини је локал у Вршцу, површине 78 квадратних метара, са почетном ценом од 5.617.295 динара.

У другој целини су локал у Јасенову, а реч је о четири просторије трговине, површине 170 квадрата и покретна имовина, у којој је опрема за продавнице.

Почетна цена за ту целину је 856.948,50 динара.

Производна хала ДП "Нова дом столарија" из Дебељаче наћи ће се такође на јавном надематању, 16. августа у Агенцији за лиценцирање стечајних управника у Београду.

Продаје се објекат дрвне индустрије, индустрије намештаја и производње папира површине 4.860 квадрата, а почетна цена је 35.854.680 динара.

На јавном надметању до краја месеца биће и имовина предузећа "Мерит систем" из Суботице, "Магиц боџ мултимедиа" из Новог Сада и непокретна имовина ДД "Трговинско Банат" из Зрењанина.