Београдском сајму признање из света

В. Н.

недеља, 21. 07. 2019. у 10:02

Београдском сајму признање из света

Специјална поштанска марка у част Светског дана сајамске индустрије

UFI И Exhibition World доделили титуле. Награда за најкреативнију кампању

"БЕОГРАДСКИ сајам" је овогодишњи добитник престижне награде за "Најкреативнију кампању и активност" коју додељује стручни жири састављен од представника Међународне уније сајмова (UFI) и часописа Exhibition World. Награде су додељене у пет категорија у којима је било пријављено више од 100 пројеката светских сајмова. Основни циљ ових активности је да се под слоганом "Мисли глобално - делуј локално", широм планете нагласи изузетан глобални значај, али и виталност сајамске индустрије и укаже на њен позитиван утицај на послове, бизнис, иновације и локалне инвестиције.

Прочитајте још: Наш сајам у светској елити

У циљу обележавања Светског дана сајамске индустрије 2019, "Београдски сајам" и "Пошта Србије" издали су ексклузивну и ограничену серију персонализоване поштанске марке. На поштанској марки је приказан лого Светског дана сајамске индустрије 2019. Ова поштанска марка, са разгледницом на којој је представљена слика, уље на платну "Панорама Београдског сајма", дело недавно преминулог сликара, академика Петра Омчикуса, уз пригодан текст, послата је у цео свет.

Прочитајте још: НАГРАЂЕНИ НА 63.САЈМУ КЊИГА: Најбољи "Прометеј" и "Службени гласник"

На овакав оригиналан и јединствен начин "Београдски сајам" је свету представио не само себе и своје успешно пословање, већ и богато наслеђе, традицију и културу Београда и Србије. Поред овога, на "Београдском сајму" била је организована и пригодна изложба студената Архитектонског факултета Универзитета у Београду која је посвећена могућности обнове комплекса "Београдског сајма" и редефинисања његовог амбијенталног статуса.

У оваквом глобалном контексту, "Београдски сајам" је поносан на историјски вредну чињеницу да већ дуже од 80 година представља први и прави избор за домаће и стране излагаче из различитих привредних грана и да својом основном делатношћу у великој мери доприноси размени знања, сарадњи која рађа нове, животно важне идеје, порасту продуктивности, стварању нових радних места, економском развоју и улагању у инфраструктуру, те привлачењу инвестиција у нашу земљу.

Целокупна историјска и актуелна сајамска, привредна и друштвена мисија ове компаније на линији је пригодних кључних порука Међународне уније сајмова - да сајмови и изложбе представљају значајну привредну активност на глобалном нивоу, ефикасан, делотворан и одржив начин пословања.

Сајмови и изложбе су издржали тест времена и даље представљајући основно маркетиншко средство, првенствено за мала и средња предузећа, смањујући пре свега потребу за путовањима. Сајамска делатност пружа велике могућности за запошљавање и развој каријере у динамичном интернационалном окружењу, које се заснива на контакту "лицем у лице", али истовремено и на коришћењу најмодернијих дигиталних технологија.

Фото Промо Тим "Београдског сајма"

ПОДСТРЕК

НАГРАДА која је освојена у конкуренцији највећих светских сајмова, још је једна потврда виталности и креативности запослених на "Београдском сајму" и представља подстрек за даљи рад на успешној промоцији сајмова и изложби на задовољство свих наших излагача и посетилаца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације