Пољски авио-превозник уводи нову линију из Београда

Танјуг

четвртак, 18. 07. 2019. у 14:54

Пољски авио-превозник уводи нову линију из Београда

Depositphotos

Пољски авио-превозник, пише портал, тренутно одржава једанест летова недељно између Варшаве и Београда, што ће се крајем септембра повећати на 12 недељно
Пољска авио-компанија ЛОТ Полиш ерлајнс пријавила се за слотове како би покренула летове између Будимпеште и Београда од 1. септембра ове године, пише портал ЕxYуавиатион.

Летови тек треба да буду званично потврђени и стављени у понуду за продају, а очекује се да ће кретати из мађарске престонице касно увече и стизати у Београд у 23:35 часова.

Повратни летови се очекују рано ујутру следећег дана у 5:10 цасова, што путницима, како се наводи, даје прилику да се повежу са летовима тог превозника ка Лондону, као и Бриселу, према коме летови крећу 2. септембра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Ово је пилот Владимир Булат, који је погинуо у паду авиона код Зрењанина (ФОТО)

Пољска авио-компанија, такође, увешће летове и за Букурешт, а стационираће један Ембраер Е195 у мађарској престоници, пише портал.

Компанија чије је седиште у Варшави ствара своје прво аеродромско чвориште изван Пољске као одговор на недавни раст промета и прилика за увођење нових рута.

Њен циљ је, каже се, да се позиционира као нова трансферна авио-компанија у Источној Европи.

Осим ка Лондону, овај авио-превозник лети из Будимпеште према неколико дестинација, међу којима су Њујорк, Чикаго, Краков и Варшава.

Извршни директор ЛОТ-а Рафал Милцзарски рекао је раније, наводе, да ће увођењем нових летова ова компанија почети да развија трансферни саобраћај преко аеродрома у Будимпешти.

"То је згодан начин да се додатно позиционирамо као најбољи избор за путовање у региону".

Пољски авио-превозник, пише портал, тренутно одржава једанест летова недељно између Варшаве и Београда, што ће се крајем септембра повећати на 12 недељно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Гојко

18.07.2019. 16:38

Piloti koji stignu u BGD pred ponoć,treba ujutru u 5,već da polete.Pa,kad će da se maspavaju.

Vuk karadžić

18.07.2019. 23:18

Gojko, rotiraju se 2 posade. Jedan spava u Beogradu 2 noći i tek onda leti, to se tako radi.