Није увек лако одговорити изазовима. Није тако једноставно дати праве одговоре у правом тренутку. Ипак, постоји начин да кажете ДА важним стварима на време и не пропустите прави тренутак за остварење својих жеља и планова.

Уз кеш кредите за рефинансирање Crédit Agricole банке имате могућност да отплатите постојећа задужења, али и да дођете до додатне суме новца за све оне планове који су на своју реалзацију чекали неко боље време.

Јединствена понуда кеш кредита за рефинансирање банке Crédit Agricole Србија осим веома атрактивне номиналне каматне стопе већ од 7,95% годишње, максималог износа до 3.000.000 динара и роком отплате до 84 месеца, са собом носи и низ додатних погодности.

Новим клијентима који пренесу зараду Банка не наплаћује одобравање кредита, одржавање кредитне партије, као ни превремену потпуну или делимичну отплату кредита. Осим атрактивних услова и могућности да добију додатну суму готовог новца, клијенти који се одлуче за овај кредит, као још једну од погодности, добијају и бесплатно осигурање од немогућности отплате кредита услед незгоде и губитка запослења.

На пример, уколико би се клијент, у складу са својом кредитном способношћу, одлучио за готовински кредит од 3.000.000 динара на период отплате од 84 месеца, месечна рата кредита би износила 46.683,95 динара. Номинална каматна стопа износи 7,95% годишње, док је ефективна каматна стопа 8,45% годишње.

(ПР)